CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Friday, May 06, 2011

Virus.....!!!! & Happy Mama's day!!

Grrrr.... Lama sudah tak update blog.... Oh.. As usual!!! Akhirnya, berjaya jua mencuri masa untuk update blog kat opis.... Huuu.... *Thanksfully boss half-day je!! Muahahahah* Sedih... Nie semua gara-gara En.Lappy yang diserang virus!!! Huuu... Frust sangat!!!! Hari tu Facebook then both thumb drive.... And now, dengan En.Lappy sekali kena!!! Habis semua data dalam... Semua gambar dalam dah hilang!!!! Yang paling buatkan diri ini frust menonggeng : Ada gambar arwah papa yang tak ada back-up.... pun terhilang sekali!!! Huwaaa.......!!! :'(

Hurm.... Apkah daya??? Benda nak terjadi....... Yeah... Sebabkan tulah, lamanya tak sempat nk 'meluahkan perasaan' kat sini..... Nak mengular jap, tak sempat...... Hurm..... ~~ Beginilah nasib diriku yang malang, oh Tuhan....~~~ *Emo jap!!!!*

muka saya masa kecik... ok obviously Penipu!!! Hahah....

Banyaknya kerja sekarang.... Akaun yang sampai sekarang pun tak siap-siap lagi..... and lots more other thing is coming in!!!! Mama.... Meh sini tolong mei-mei buat kan kerja nie!!! Blh tak??? Or... Siapa-siapa yang baik hati.... Sila lah datang!!!!

Bukti la sangat


Haa.. Amik nie.... nampak tu.... *Walhal da kemas2 sikit sebelum snap pic* Hurm.... Semalam tunjuk mama gambar nie... Tetiba mama cakap "nie meja kerja kew meja solek???" Haish!!! Kantoi suka mengadap cermin sambil wat kerja... Huhu.........

Baiklah... That's all for today!!! Lastly, nak wish dulu "Selamat Hari Ibu!!" kepada semua para ibu kat dalam dunia nie... N paling to my ever dearest mama bajet cam mama baca blog nie pulak!!! I love you mama!!!!! Thanks sbb jaga mei2 sampai jadi sihat walafiat senantiasa!!! Siapa lah aku tanpa mu!!!!

Tapi sebenarnya... Kalau sayang mak... Hari-hari pun boleh celebrate Mothers day... Tak kew gitu!!! :)  Adios!!!! Sayonara!!!!

0 comments: