CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Wednesday, May 11, 2011

Jom kita terjah!!!!!

Hey there!!! As usual, cam agak lama da tak update encik blog nie.... Nie semua gara-gara internet yang lembab tahap cam kuri-kuri..... Tiap kali semangat berkobar-kobar nak update, terus jadi malas..... Off lappy, baca novel..... Huhu...... 
Ihsan Pak cik Google
 
Ok.. Buat kali nie, for the first time, nak share dengan everyone... Blog-blog yang paling kerap diterjah!!!! :) Ngeeheee... Jangan salah sangka, saya bukan lah nak buat any review or any comment... Tapi, just berniat tulus dan suci nak share...... 

Baiklah!!! Kita bermula sekarang!!! Yang pertama, kira macam my super favourite ialah..... Jeng Jeng....!!! 

1) Cik Nurul ain abd salam yang gorgeous!!! :) 
2) Cik Maria Elena yang superbly crazily sweet!!
3) Cik Epal yang comel... <3
4) Cik Fatin liyana yang pandai dan cun gila babas.....!!
5) Blog serious yang informative
6) Teacher Ben yang Handsome.....
7) Blog Cik Tiafazunia yang cool....
8) Liyana Mardiana Rapunzel...

Hurm.... Nie lah antara Top 8 yang paling suka!!!! Actually, ada banyak lagi... Tapi tetiba da datang pulak kemalasan dalam diri..... Kui3.... Mereka lah antara blogger yang menjadi pembakar semangat untuk terus berusaha untuk memajukan diri dalam berblogging nie.... *Hahaha... Ayat sounds like tengah mengipas kan!!!* Ye.... Silalah lempang laju-laju!!!! :)

Sampai sini sahaja lah watikah saya buat kali nie.... Sudah tiba masa untuk beradu..... :p Ngeeheheh..... My Top 8 blogger!!!! I love korang!!! *Bajet cam diaorang akan baca entry nie la!!!* Hahah..... Kalau terbaca pun apa salahnya!!! :) *Tersipu-sipu* Tunggu apa lagi?? Jom kita merajinkan diri untuk menerjah blog mereka!!!!

Good night............. ~~ Sambil baca doa tidur..... (-.-)zZZzzzzzzzzzzzz


Amin....~~

0 comments: