CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Friday, May 13, 2011

Hari budak Emo........

Ye.. Sila tengok!!! Nie lah  budak gemuk yang teramat emo tu!!!

But yeah!! Hari nie lah hari yang paling touchy sekali..... Senggugut la, sakit kepala la, kerja office yang menimbun-nimbun tak siap, akaun tak nak balance, orang-orang tingkat 21 yang besikap macam *vavi* belagak nak mampus..... And yang perkara yang paling teramat ssedih is, tak dapat sign in BLOG!!! Stress bagai nak gila u!!! Ditambahkan lagi perasaan terasa hati kat en.boyfie lagi..... Huuu...... :( Nak nangis lalju-laju boleh tak!!?? So as usual, jadi emo annd touchy sangat sangat, especially bila bercakap dengan En.bofie.... Hhuhu.... Poor him.... 

*Andai kata u terbaca entry nie.... I mintak sorry ea...!! Sorry sebab selalu emo-emo kat u......:)* Hahaha... Bahagianya dapat en.ever dearest yang sangat memahami..... Terima kasih sebab bersabar-sabaran dengan perangai i..... Semoga jodoh i dengan u berpanjangan.... Ngee........ 

Baiklah... Pulang kepada topic yang sebenar.... Actually hari nie agak emo dengan seseorang la... Kita nama kan beliau sebagai makhluk Allah 'MA'..... Sometimes i really wonder..... Si MA nie, faham tak apa sebenarnya the true meaning of FRIENDSHIP???? Come on la... Appreciate your friendship k!!! Kalau diri sendiri pun tak reti nak appreciate kawan..... Macam mana tu??? Pas tak payah la nak tunjuk baik kat depan orang lain, like "People always treat me like trash" "No one like me" "My friends selalu tak pernah nak appreciate i" For God sake... Shut up u biatch!!! Grrr.....~~Actually, citer lama nie.... Tapi.. disebabkan tadi titiba terdengar nama dia.... So... Terbawa-bawa jap... Kui3~~ But, that MA Sebenarnya tak de lah jahat sangat pun.... Just sometimes dia cepat lupa kawan..... Biasalah... Take it as positif. Kita manusia biasa.. Tiada manusia yang sempurna.... :) 

k... Enough of citer MA tu.... Nie lagi satu........ it's about me.... Myself....!! Actually, sometimes i really cannot understand... Kenapa people always look me as "budak gedik" or "terlampau manja"?? I tak!!! *Cakap dengan nada yang sangat emo sekali lagi* I tak suka gedik2 k!!! I just trying to be nice to everyone... and one 1 more thing... Walaupun sometimes ayat yang ditulis kedengaran cam agak kurang asam... Tapi, i tak di didik untuk berbahasa kasar kat orang lain.... "Eh, ayat u baku lah... Gila skema... Nak cakap cakap je lah.... Tak payah nak buat ayat karangan..." Hell!!! Suka hati haku lah!!!! I am who i am..... I just being myself all the time... Memang tidak dinafikan memang sometimes i agak manja... But bukan dengan everyone... Dengan certain person je k!!! Yang lain tu, i just being polite.... TAk nak lah nanti orang kutuk my parents tak pandai jaga and didik anak... kesian Arwah papa.... Kesian mama ku sayang... Penat mereka ajar i.... didik i... Huu....

So people out there... Jangan lah judge a person by it's look and the way they talk..... Kenali lah seseorang itu sebelum menilai diri mereka..... Bila orang polite, sopan santun... ditafsirkan sebagai gedik dan gatal, tapi bila kurang ajar... Tau pulak nak marah!! Huu.... Tak faham tul?? Kenapa manusia tak pernah nak puas hati..... Suka sangat merungut.... Suka sangat back stabbed... Hahaha.....

K... Enough!!! Dilarang nak membebel di malam buta ya!!! Jom kita menternak tahi mata.... Good Night everyone!!! <3 <3

0 comments: