CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Friday, May 13, 2011

Citer yang agak basi.....

Hello again!!! Guess mesti ada orang yang cakap :"Lar... Citer lama baru nak kecoh???" Ngeeheee.... Tak kisah lah!! Nak citer jugak.... Like how i told last night, yesterday is totally the suckest day ever.....!!! Shits happened all the time... Grrr...

Honestly, pagi tu memang cuak gila... Al maklumlah... Tengah stress, ingatkan nak memulakan sesi luahan perasaan kat en.Bloggie... But ends up, en.Bloggie keluarkan gambar cam nie :

Huwaa.... Nangis laju-laju!!!

KENAPA!!???

Dah risau tak tentu arah...... Jadi cam jakun pun ada gak.... Siap kecoh satu ofis "Akak!!! blog saya dah tak boleh bukak!!!!"  Hahahaha..... Balik rumah....Dari tak de mood nak online, siap makan n mandi je... terus on En.Lappie... mengahadap lama-lama...... Pun... Tak boleh jugak.... Kehampaan...


But then, selepas teridur, terbangun, tertidur dan terbangun then bergayut dengan boyfie lama-lama.... Then miracle do happens!!!! Jeng jeng!!!!! Here i am!!! Update citer semalam tentang how desperately stress out nya diri ini....

One of my old picture.... Hahah.. Muka tetap bulat cam biasa....

Hurm... Seems sekarang da ok.. So tiba lah masa untuk menerjah blog-blog blogger yang feymes.... Hehe.... GTG now.... See you later alligator...!!! :)

0 comments: