CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Sunday, April 17, 2011

Semangat Usahawan Muda~~~

Sekelip mata... Dah hampir 1 tahun setangah diri ini graduate dari KPM Melaka!! It seems like yesterday!!!! Hurm.... Walaupun 3 tahun, bertungkus lumus belajar dalam bidang keusahawanan... Ternyata, agak gagal!!! It ends up kerja sebagai Personal Assistance!!! Lari bidang Siot!!!! Haahhaha.... 

baiklah... Stop talking nonsense!!! Tujuan utama meng-update adalah untuk share kan dengan kawan-kawan mengenai seorang kawan saya, yang telah "menerjun"kan diri dalam bidang keusahawanan!!! Actually, bukan dia seorang je yang bersungguh dalam bidang business nie... Ada jugak few of them.... Tapi for this friend, saja je nak bagi support!!! Sebab dia pun kelihatan sangat berkobar-kobar untunk memperkenalkan usaha terbaru beliau!!! *Cehwahh!!! Ayat sokongan yang teramat skema!!*

 

Yup!!! Ini lah dia, Saya menampalkan muka macho beliau sekali di sini... Untuk sesiapa yang berminat, silalah singgah ke blog ma.design.tees........ Most of the design is nice n yangg penting dia simple.... Tak de lah berserabut sangat!!! For my personal opinion... Mmg suka, sebab saya sendiri sangat suka design yang simple..... :) 

So, tunggu apa lagi!! Jom kita serang blog dia ramai-ramai!!!! Any further info, Semua da ada kat dalam blog tersebut!!! Yey!!!!! All the best ya!!!! Semoga berjaya!!!