CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Sunday, April 17, 2011

Semangat Usahawan Muda~~~

Sekelip mata... Dah hampir 1 tahun setangah diri ini graduate dari KPM Melaka!! It seems like yesterday!!!! Hurm.... Walaupun 3 tahun, bertungkus lumus belajar dalam bidang keusahawanan... Ternyata, agak gagal!!! It ends up kerja sebagai Personal Assistance!!! Lari bidang Siot!!!! Haahhaha.... 

baiklah... Stop talking nonsense!!! Tujuan utama meng-update adalah untuk share kan dengan kawan-kawan mengenai seorang kawan saya, yang telah "menerjun"kan diri dalam bidang keusahawanan!!! Actually, bukan dia seorang je yang bersungguh dalam bidang business nie... Ada jugak few of them.... Tapi for this friend, saja je nak bagi support!!! Sebab dia pun kelihatan sangat berkobar-kobar untunk memperkenalkan usaha terbaru beliau!!! *Cehwahh!!! Ayat sokongan yang teramat skema!!*

 

Yup!!! Ini lah dia, Saya menampalkan muka macho beliau sekali di sini... Untuk sesiapa yang berminat, silalah singgah ke blog ma.design.tees........ Most of the design is nice n yangg penting dia simple.... Tak de lah berserabut sangat!!! For my personal opinion... Mmg suka, sebab saya sendiri sangat suka design yang simple..... :) 

So, tunggu apa lagi!! Jom kita serang blog dia ramai-ramai!!!! Any further info, Semua da ada kat dalam blog tersebut!!! Yey!!!!! All the best ya!!!! Semoga berjaya!!!

Thursday, April 14, 2011

Gila kaww......!!!!

 

Gambar nie lah keluar masa nak bukak FaceBook pagi tadi!!!! Seriously sedih...... Tetiba ke terbayangkan hilangnya akaun FB ni.... Huwaa..... Gilal kau!!! Cuba banyak kali pun tak boleh!!!


Tapi.... Allah pasti tak akan menghampakan hambanya yang rajin dan kuat berusaha..... And setelah beberapa kali mencuba.... Akhirnya!!!! Yippe Yea yea!!!! 

~~Jeng jeng jeng~~

...


......



....



Syukur...!!! :) ok..... Bye....

Wednesday, April 13, 2011

Oh Tidak.....!!!!

Hye!!! Just wondering, apakah perasaan korang bila nampak haiwan ini :~

 
Gambar sumber ehsan daripada Google
Oh yeah.... Sambung balik kat topic tadi...... Cam ne perasaan tangok pic nie..??? Oh ok... Bagi orang2 yang suka kat haiwan eksotik, maybe akan bagi reaction "OMG... Comelnnya cik ular nie!!!" But for me... Oh man!!! T.I.D.A.K!!!!!!!!!!!!!!! *Terus sorok jauh2*

And hell yeah... Encik B saya da 2 kali, menyatakan hasratnya untuk membeli one of it...!!! Tidak tidak!!! Antara banyak2 haiwan... Knp nak cik ular???? Huuu...... Ular ular.... Comel kew ular???? Kenapa nak suka ular??? Hurm..... Tak faham!!!! >,<


muka budak yang tengah tak faham.... Hurm..... -.-zZz

Sunday, April 10, 2011

Cerita dahulu kala.....

Hahahah.... Sepertimana yang pernah dijanjikan..... Cerita kenduri 2 minggu lepas.. Walaupun da agak basi cerita nie.... Tapi... Nak update jugak..... 

Actually nothing much to tell... Just majlis ckur jambul anak jiran.... Baby cam biasa la... Comel je... Walaupun tangah nangis-nangis... Muka tetap innocent jew..... :) So sweet.. Ikut mama n mak cik2 sekalian ber marhaban.... Hehe... Comel tak?? Seorang gadis muda yang terselit di antara mak cik mak cik.... :p

Selepas semuanya settle... Maka, bermulalah saat yang paling di-gemari.... "Menggemmukkan badan!!!!" 

Makanan2 budak gemuk.... sume nie saya sorang je yang makan!! Ya...!! Sila lah percaya!! :)


Adik gadis gemuk "yang bertudung pink menyorok kat belakang"

..

.....


...

And Finally...!!!

Dak gemuk dan cik adik yang suka bergambar... :)

Hahaha.... Tu je lah ceritanya!!! walaupun agak membosankan dan ntah apa-apa je... Tapi nak citer gak dan dah citer pun.... Yippie yeah yeah!!! Bye for now..... Daaaa...

Saturday, April 02, 2011

~~Ceritera Cinta~~

Hari Khamis (31 April 2011)..................... Rindunya hari tu!!!! Greatest memory ever!!! :) Hari dimana meet up dengan kekasih hati yang tersayang..... Mohd Erwin Izwin Bin Muhamad.... I Love you!!! Hehehhe..... *Tetiba mood gedik terserlah!!!*
Pagi tu.... Pagi-pagi lagi dah bangun.... Hantar adik-adik pergi sekolah.... Then g McD beli breakfast untuk mama..... (Sambil tukar 4 set Big breakfast since hari terakhir uuntuk kupon)............... Pas tu... Jeng jeng jeng!!! Times's up!!! Terus shoot off untuk jumpa kekasih hati yang telah terlalu lama tidak bersua muka... Hahahha....


~Teh ais n Teh tarik saya dan dia.... Sweet tak??~
*Oh gedik sagat?? Baik... Silalah lempang laju-laju*
~Pannggggg!!!!~


...And....

~~


~~~~


~~



~~~~



~~

Nie lah kekasih hati saya....!!!

Hahahah..... Sorry lah tak dapat tunjuk muka penuh.... Sebab....
Saje.... *Konon2 nak rahsia, walhal lebih daripada separuh muka da nampak!!*



Hehehe.... That's all for now...Kalau rajin.. Nanti akan updates lagi pasal kenduri semalam.....


p.s/:  I love u my encik yayang!!!! Muahhh!!!! XOXO.......... :)