CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Thursday, February 10, 2011

Tersentuh Seketika

Pagi ni, cam kurang semangat sikit nak buat kerja.... Semua nie simptom "malas" sebab boss da start cuti panjang!!!! Yippie!!!! Masa tengah bersungguh-sungguh membaca blog-blog.... Tiba-tiba, tertarik nak baca blog yang bertajuk "Tak Tahu / Berani Bila Nak Start Pakai Tudung" ~Sila klik Terfaktab......... ~

~
~~
~~~
~~~~

Kekadang, terdetik jugak dalam hati nie nak pakai tudung.... Tapi, macam-macam yang otak ini berfikir.... "Sesuai ke sekarang???" "pakai tudung nnt kena betul-betul proper, tak nak bertudung secara on off, tapi... kuat ke iman" Hurm.... Macam macam lah lagi.... *mungkin semua nie godaan syaitan yang menghasut kot*

~~~
~~
~

Honestly, sometimes geram jugak bila nampak orang yang konon bertudung, tapi terdedah sini, terdedah sana... Ketat sini, ketat sana.....

~~
~~~~
~~~
~~
Dilemma dalam jiwa.... Sampai bila nak macam nie???? Bukan lah nak kata diri nie perfect or konon-konon berlagak pandai or whatever.... Sume nie just pendapat sendiri jew.... Tapi apa yang penting... Ialah sifat dalaman diri kita masing-masing..... yang penting kita tau apa yang kita buat...... InsyaAllah sampai masanya nnt.... Amin.... :)

0 comments: