CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Monday, February 28, 2011

HelLo MaRcH~~~

Seperti biasa..... Masa berlalu dengan cepat sangat!!!! Sekelip mata... Da Masuk bulan March...... 

K.... sebelum start story... Nak memulakan sesi luahan perasaan dulu..... Semalam 28 February..... Sepatutnya adalah hari yang paling happy!!! Sebab semalam adalah "My so called Birthday"..... Walaupun ia bukan lah exact day of my birthday.... Still... Ramai juga yang wish.... *Huk-huk.... Sayang korunk!!!* Tapi... My day did not ended like what i expected it to be...... I was so pissed off!!! So disappointed!!! So.... Sad.... Tak sangka boleh jadi macam tu.... *Nangis~~

Right!!! Enough complaining about my stupid life..... I hate it!!!

Hurm...... 1 March 2011!!! Bulan yang baru.... Adakah bulan March korang bermula seperti mana yang korang jangkakan???? Mine tak!!! Mine started dengan penuh kesedihan dan kehampahan.... Cehwah... Ayat Ala-ala putus cinta lak!!! Sila bagilah penampar!!! Opss..... Enough all the crap....

Lately... Macam-macam yang berlaku kat office.... Kekadang rasa takut dan risau pun ada gak... Tapi saya sekadar kakitangan bawahan.... Hanya menjalankan tugas yang seperti diarahakan oleh pihak atasan.... Should be fine i think..... Nothing bad will happened... 

Oh manusia!!! Janganlah kamu berburuk sangka kepada orang lain......!!!! Hurm.....

0 comments: