CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Tuesday, February 08, 2011

Berehat-rehat di cuti panjang.....

Hurm..... macam yang diceritakan hari tu.... Orang beraya.... Kita yang beriya-iya cuti lama-lama... Hehe..... Nak buat cam mana??? Raya puasa nak cuti tak boleh, so Chinese New Year nie bercuti sakan la!!!! :p


Macam-macam yang telah terjadi sepanjang cuti ini :

1st:
Isnin- Teman Puan mama pergi hospital untuk check up perut mama yang sedang kesakitan... tetapi, sungguh hampa dengan servis yang diberikan....!!! Bayangakan, daftar pukuk 1 p.m... Tapi, tunggu nyer tunggu, sampai pukul 4 pun tak sampai-sampai giliran lagi!!!! Hospital yang sangat kebengongan!!! *Boleh tak kalau nak mention nama Hospital??? Tapi takut kena saman lak!!!* Huhu......

2nd:
Terpaksa menghabiskan segala simpanan *dan pinjam-pinjam cikit dari Puan mama, Encik Dear dan rakan* untuk Encik Putih ku yang telah rosak... Tak sangka mahalnya kalau overhaul satu engine... ~Pengalaman orang yang tak tahu pasal kereta~~

3rd:
Telah berusaha bersungguh-sunguh untuk bangun awal n pergi jogging. UNtuk manjadi cerita, satu hari ni, tengah jogg kat taman Tasik Shah Alam, tetiba terserempak dengan 1 couple tua yang tengah sagat lost. Kata pak cik tu mereka first time datang jauh dari JB nak jupa anak kat shah alam.... Too bad masa kat komuter, beg da terhilang.... Maka segala alamat, no henpon pun hilang.....

Kesian...... Nak tolong tapi diaorg tak nak...... Hurm............. Nak kata diaorang tipu, ada police report....... Hmm......

Itu je lah cerita yang ada dulu..... Tetiba tak tau cam ne nak susun ayat ntuk meneruskan cerita...... Hurmmm..... Bye.... :)

0 comments: