CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Monday, February 28, 2011

29th February!!!! Birthday siapakah ini???

"Uik... 29 February??? Ada ea??? Bukan kew February ada 28 hari je??"


"Sorry... Terlupa lak.... Tahun nie kan tak ada 29hb.....!!!"


"Ohh....29 Februry???!!! Tipu lah... Alien jew ada birthday yang pelik cam tu!!!"

Ya...!! Itu lah reponds yang selalu diterima pabila org tanya "Bila birthday awak?" or bila tibanya 28 February setiap tahun.......

Dan sekali lagi... Ya... Itulah hakikatnya bahawa birthday saya jatuh pada 29 February...
4 tahun sekali tu u!!! Gila special kan!!!
Hurm.. Orang lain tiap tahun ada birthday.... Tapi saya???
*Beginilah nasib diri ku yang malang oh Tuhan......* ~Chewah.... Tetiba menyanyi lak!! XD

Tapi hari, agak terharu... Sebab ada jua rakan-rakan yang baik hati yang masih sudi wish Happy Birthday walaupun mereka tau birthday saya 4 tahun sekali... Hahah.... Thanks korunk!!! Sayang korang sume!!! 

Kepada yang baru tau.... Tggu apa lagi??? Ye.. Sila cepat!!! Saya masih menunggu hadiah!!! Tak kisah lah 28hb 0r 1hb mac.... Pun boleh je wish!!!! Apa??? Nak wish hari-hari??? Bagus gak!! Hadiah pun hari-hari ye!!! hehe.... K k... Sila jangan lempang saya!!! :P

*Happy Birthday to ME!!!*

0 comments: