CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Wednesday, January 12, 2011

Bila tak de kerja.....!!!

Makan makan makan...... Lapar lagi.....


Makan makan makan......
Lapar balik.......

Hahahahah..... Kerja makan je.... Cam mana nak kurus???


Dengar tak cerita pasal FB akan ditutup???? Hmmm.... Cam dah terlambat lak.... Sebab hari nie pun dah dengar ura-ura bahawasanya FB TAK AKAN ditutup!!! ALhamdulillah!!!! Kalau tak, memang stress tahap Dewa lah jadinya!!!!

Walaupun tak delah fanatic yang teramat dengan FB... Tapi melalui FB lah saya dapat contact denggan member2 zaman skolah rendah dulu.... Bayangkan!!! Member zaman Skolah RenDAh!!! Tapi kan, kekadang sedih gak... Sebab tengok ramai member skolah yang da further study kat oversea... Kat Jerman laaa..... UK laaa..... Tak kurang juga dengan yang still kat malaysia nie.... UUM laa.... USM laa.... UITM laaa.... Hurmmmm......


Bila ea giliran diri ini untuk meng-further study lagi???

Dulu amik course Entrepreneurship.... Konon nak jadi usahawan yang berjaya....Tapi now end up kerja sebagai Personal Assistant..... *Huhu PA yang paling kelam kabut di alam semesta* Kekadang rasa diri ini teramat lah banyak kekurangan..... Document boss kekadang terhilang........ Terlupa appointment boss..... Adoiai.....


Rasa-rasanya kalau amik course kesetiausahan OK tak????
Boleh blajar Short-hand *dengan angan-angan boleh jadi assistant yang berjaya*!! :)


Alamak, akaun tak siap agy....!!!!! Jom start kerja!!!!


P/S: Hakikatnya sedang kemas2 barang nak balik umah...... Hehehe......

0 comments: