CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Tuesday, January 18, 2011

MAcam mana????

Bestnya tengok blog sumer org yang ramai follower....


Saya pun nak macam tu.....


Tapi saya tak pandai......

Sejujurnya agak buta IT...... *Nangis laju2.....*


Saya pun nk blog saya jadi best......


Tapi saya selau tak sempat nak update!!!!


Saya mesti kena nekad!!! Berusaha rajin2 update...... Jadi diri sendiri untuk memikirkan idea yang best untuk isi kandungan blog... * Hurmmm.... Bole tak macam tu???*


Nangis~~~~



(*P/s: Anyway... Thanks to follower yang sedia ada... Walaupun tak seberapa ramai, tapi saya sayang kamu sumer!!!!)

Wednesday, January 12, 2011

Bila tak de kerja.....!!!

Makan makan makan...... Lapar lagi.....


Makan makan makan......
Lapar balik.......

Hahahahah..... Kerja makan je.... Cam mana nak kurus???


Dengar tak cerita pasal FB akan ditutup???? Hmmm.... Cam dah terlambat lak.... Sebab hari nie pun dah dengar ura-ura bahawasanya FB TAK AKAN ditutup!!! ALhamdulillah!!!! Kalau tak, memang stress tahap Dewa lah jadinya!!!!

Walaupun tak delah fanatic yang teramat dengan FB... Tapi melalui FB lah saya dapat contact denggan member2 zaman skolah rendah dulu.... Bayangkan!!! Member zaman Skolah RenDAh!!! Tapi kan, kekadang sedih gak... Sebab tengok ramai member skolah yang da further study kat oversea... Kat Jerman laaa..... UK laaa..... Tak kurang juga dengan yang still kat malaysia nie.... UUM laa.... USM laa.... UITM laaa.... Hurmmmm......


Bila ea giliran diri ini untuk meng-further study lagi???

Dulu amik course Entrepreneurship.... Konon nak jadi usahawan yang berjaya....Tapi now end up kerja sebagai Personal Assistant..... *Huhu PA yang paling kelam kabut di alam semesta* Kekadang rasa diri ini teramat lah banyak kekurangan..... Document boss kekadang terhilang........ Terlupa appointment boss..... Adoiai.....


Rasa-rasanya kalau amik course kesetiausahan OK tak????
Boleh blajar Short-hand *dengan angan-angan boleh jadi assistant yang berjaya*!! :)


Alamak, akaun tak siap agy....!!!!! Jom start kerja!!!!


P/S: Hakikatnya sedang kemas2 barang nak balik umah...... Hehehe......

Tuesday, January 04, 2011

Cheese Cake


Ermmm..... BlackForest Cheese.... Yum Yum......

Kalaulah boleh makan cheese cake tanpa risau tentang kegemukan...... Soooo heaven!!!! Kenapa nak gemuk??? Huuuu..... Kerisauan.....!!!!!!

....



..........



.................



.........

...


Dahulu.......





...........

....

.........

....

Sekarang......!!!!


Jeng jeng....



Sila lihat!! lihatlah lebihan lemak di pipi yang semakin membulat itu!!!
Apa??? Tak percaya??? Silalah percaya!!! Hahahah....
*Lempang laju-laju!!!!*

:)



Ok, sudah tiba masa untuk menyambung kerja!!!! Saat untuk merepek sudah berahir!!! :)




Sunday, January 02, 2011

Tahun 2011

Tahun baru sudah sampai..... Tapi design blog masih macam tahu-tahun yang lepas....!!!!!

Alamak!!!!! Semestinya sudah sampai masa untuk mengupdatedkan nya!!!! Tapi.................


Macam mana nie????

Sudah terlupa laa.....!!!!!



Berusaha untuk belajar untuk Men-Cantik-kan lagi blog...... :)


Azam Tahun 2011???



1) Mejadi seorang yang lebih berjaya!!!!
2) ~Matang!!!!! *Boleh kew????*
3) KUrus!!!! ~Jom kita jogging~~~~~
4) Berkerja dengan bersungguh-sungguh
5) Menanam Sikap menabung........
6) Nak rajin-rajin update blog :)
7) .............................. 8).....................................


Hmmmmm... Yang seterusnya akan ditambah di kemudian hari.... :)



Sudah luch time.... Jom kita tidur kejap......