CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Monday, October 10, 2011

Hakikatnya.....

Life is always so complicated....Kadang kala, kita merasakan bahawa kita sudah cukup mengenali hati budi seseorang itu, walahal hati manusia adalah berbeza....... Satu saat, dia lah orang yang paling difahami, tapi dengan sekelip mata juga, dia akan bertukar menjadi seorang yang teramat asing kepada diri kita.....

Kehidupan. Seorang insan, seharusnya senantiasa berusaha untuk merubah diri nya.. Dari jahat kepada baik, dari kurang pandai kepada cerdik, dari miskin berusaha sehinggalah berjaya.... Allah sentiasa menyayangi hambanya yang rajin berusaha dan berusaha untuk merubah diri. 

Tetapi, mengpakah begitu susahnya untuk seorang MANUSIA untuk menerima kebaikan dan keburukan orang lain???? Perlukan seseorang itu mengkritik usaha seorang yang sedang memajukan dirinya itu??? Sudah terlalu baguskah diri sendiri sehingga kamu boleh memijak-mijak dan menghina usaha seseorang itu???

Oh manusia... Sedarlah diri... Tak ada orang pun yang sempurna!!!! Even me myself... Pun banyak kelemahan... Kelemahan yang kadang kala diri sendiri pun tak sedar..... Never mind.... Life's like this..... Take it.... But please always be brave.... Only leave it when it's your time to go..... ~~Peace & Love~~~

Tuesday, June 14, 2011

BEN ASHAARI : 5 BLOG PILIHAN HATI

Yeah!!!! Sekali lagi... Sempat jua nak join aktiviti En.Ben... :D



K k... Jom kita mula sekarang....!!!


5 blog yang senantiasa menjadi pilihan hati.......


i) Blog Cik Ain Samad yang comel..... Teramat suka tengok kesemua updates new story dia....


ii) Blog Cik Epal yang gojes....Juga comel.... dan yang paling penting... Sebabkan entri yang banyak gambar makanan yang sangat menggoda keimanan budak yang gemok nie... :)


iii) Blog Cik DangoBunny yang sangat infomative dalam bab product kecantikan...


iv) Blog Serious yang memang best gila babas... Too much to read and too much to share....


And last but not least... Mestilah.....


v) Blog encik Ben kita...!!!! sebabnya... *ini bukan nak bodek ya!!* Sebab penulisan dia matang.... Plus dia handsome.... Hehe.... I know... Cliche answer.... Tapi itulah dia.... Hehe.....

Baiklah.... Enough mengular... GTG.... Bye for now...... :)

Saturday, June 11, 2011

FnN Double OOOmph....!!!

Jom kita join FnN Double OOOmph....!!!



And those are the super attractive prize.... So what are you waiting for???? Fast, login your Facebook.... and Like the page...  :) All the best!!!