CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Monday, October 25, 2010

Suka suka hari Isnin......

Tajuk blog yang pelik... Tapi itulah hakikatnya.... ISnin.....!!!!


Tak kisahlah, bertapa bencinya kita dgn I.S.N.I.N.... Ia tetap akan mendatang jua!! >,<









Kerja.....................................................



















Bosan....................................... ~~~~~~~~~~STRESS...........................













Selalu kena marah...... Even though not my fault.............!!!




Sakit hati.... But why.... In certain time, u are such a lovely, nice and polite person..... OMG...... Itulah puan boss ku.... Garang, suka marah orang, moody... TApi disebaliknya.... Dia baik.... Perangai ada sikit macam papa.... Apa yang dia suka.... apa yang dia tak suka...... Hurm...... Marah-marah...... Bila Puan Boss marah..... Nak melawan, lidah jadi kelu...... tengok cara dia marah.... Teringat kat arwah papa...... Rindunya..... Itulah...... Benci tapi sayang....











Kesimpulannya, saya nak cakap : "Boss, walaupun boss suka marah saya... Tapi, saya tetap sayang Puan......!!" :)



Hurm..... Ye kew nie...???

Monday, October 11, 2010

Kenapa???

Kenapa selalu cam nie???? Kenapa suka berprasangka buruk????

Saya sayang kamu...... Tp...... Terlalu banyak tapi dan persoalan dalam kepala ini.......


Resah.... Gelisah.... Keliru.......



Hurm..... What shall i do??? Knp titiba jadi cam nie????



Peningnya!!!!



Tolong.....!!!!




Please..... We really need to talk.... Gaduh-gaduh nie kerja budak-budak kecik je..... u ajar i supaya jadi matang kan...... Let's talk.........



Tak nak gaduh-gaduh...... :(

Saturday, October 09, 2010

HeLLo SunDaY.....

Yippie.... Hari ahad akhirnya!!!!!


Semalam kerja..... Oh... Encik BB selalu cakp.... "Knp Hari ahad pun kerja???? Bangla pun kerja seminggu 5hari je tau!!!" hahahaha...... Nak wat cam ne.... Kerja tak siap...... :'( Bersedialah untuk mengadap Puan Boss esok.... huhuhuhuhu........


.................................................


.....................................................................

Tapi, walaupun hari ahad, hari yang meng-happy-kan..... Still, perasaan sangat down..... Haish.... Kenapa cam tu tea???? Hurm..... Maybe disebabkan.......


~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kena terus terang..... Sampai bila kena cam nie??? sangat unfair!!!! Kenapa perasaan ini sangat meronta-ronta untuk berlaku jujur??? Tp, selalu tak boleh???? Adui ai..... Pening sangat sangat loooorrr..... :(


*perasaan ketika ini : - Sangat tidak stabil*






Jom makan bayak-banyak.... *dengan motif untuk nak kurus....??*
Gila apa??? Hahahah........


Wednesday, October 06, 2010

Hari Tekanan Perasaan Sedunia......

Huuuu..... Encik UBS yang amat memeningkan!!!! Kenapa suka tiba-tiba je hang... Pas tu terus off sendiri??? Tau tak bertapa peningnya nak key in, description yang.... Ergh........!!!!!!! OMG..... Tak tahan..............................................................!!!!!






Nk Marah Jgk blh???????














Tp nk marah siapa??? >>>>> Puan BOs???? Oh tidak!!!! >>>>> Rakan2 ofis???? Semestinya tidak boleh....... Oh Encik blog!!! Sungguh tertekan perasaan ini.... Jiwa dan raga ku meronta-ronta~~ *Hahahaha..... Ntah apa pe ntah ayat.....*




S.T.O.P......!!!!!


........
...........
....................
..............................
...................................................... kenapa titeba meroyan jap??? Hahahaha..... Gila-gila.....




Ok ok..... Cut the crap.... Jom sambung melayan encik UBS........ :)








(PS : Maafkan ketidak sopanan saya semasa menulis blog.......)

Perasaan ketika ini : Tertekan+Gila+meroyan+merepak=?????? post blog yang merepek belaka!!!! :p

Friday, October 01, 2010

Hurm.....

Lamanya dah tak updates encik Blog yang kesian ini......

.........

........................

...................................

Kesian dia...................................................


Hurm........ 3 hari lagi..........

Tak sabarnya!!! tapi.... Sekarang nie tgh pening kepala dengan akaun yang tak siap, minit meeting yang terbabas proses penaipannya.... Huuuuu........ 19 oktober 2010......

~
~~~~

~~~~~~~

2-10-2010....... Tak sabarnya nk tggu hari ini...... Encik B akan datang!!!! Hahaha...... "Taip sambil tersenyum-senyum kambing......." :p



K K.... Enough talking nonsense... *Sambil berikrar " oh encik blog, aku berjanji akan raji2kan meng-update awk......''* Ntah la kali ini berjaya kew tak....??? Kui kui kui.....