CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Thursday, July 22, 2010

KemBali.... LucKY ~~ *Part 1*

After for so long!!! Finally... I'm back again!!! Updating my blog... huhu......

Jap je, da 7 bulan kerja kat sini...!!! Hahaha.... Kerja kekadang bosan.... kekadang tension.... But sometimes, boleh dikatakan BEST sebab kawan-kawan best.... Bos garang, tapi sempoi!!! Time kerja... Fuh.... Muka tak ley blah!!! garang nak mati... but when out of working time..... Adush!!! :) Seriously.... best jugak la... sbb dapat bos yang lebih kurang 'ting-tong'nya!!! :p

Another story.... Kenapa manusia dianugerahkan perasaan jealous??? Sometimes, jealousy is killing one relationship.... But sometimes, when someone that we love ada sikit jealous... The feeling is... Oh, sweet!!!! He do love me!! Ngee ngee..... Tapi, janganlah jealousy tu extra-extra sangat!!! Kui2.... Keserdehanaan itu penting!!! ;p

Yesterday, ada pencuri masuk office.... Habis sumer toner printer kena curi.... Kesian kak Lieya.... In my opinion, kenapa diaorang turun g beli lunch tak kunci pintu??? Tu lah pencuri bodoh tu dapat masuk!! Huh.... Toner which cost us almost RM7,000!!!! Kak iza, the only person yang ada dalam office masa kejadian, menangis dengan teresak-esak... Blaming herself sebab tak dapat stop that idiot... Still, Kak iza... Stop crying silly... It's not your fault!!! Things already happened.... In this case, I was totally out of the case... Sebab not in the crime scene at that moment, hehe...... Lucky me!! Thanks boss for asked me to come around with you to visit Tengku!!! Haha.. :p

0 comments: