CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Thursday, March 11, 2010

SEmAk seMak!!!

Otaku semakin semak!! Berserabut... Pening... Macam-macam la!!! Tension sangat!!! Kenapa kenapa dan kenapa??? The same old question keep on playing around my mind. So frustrated, so stress!!! This problem really driving me crazy!!!! Why does SHITS always happens in my life??

Orang selalu kata, bila Allah bagi dugaan kat kita, that's mean Dia masih sayangkan kita.... Setiap dugaan itu ada hikmah di sebaliknya!! But how i feel now is... so suffering... Seems like tak tertanggung segala bebanan nie.... Tp tu lah, Dia takkan bagi dugaan yang tak tertanggung oleh diri kita.... So, there's must be some way to solve the problems.

One by one, bagai sudah jatuh ditimpa tangga..... and what happened to me is, da la jatuh tangga, tergolek-golek, pas tu siap terhantuk kepala then baru ditimpa tangga!!! Hahaa.... Merepek jew kerja!! Bial otak da semak, semua kerja yang dibuat cam ad jew tak kena!!! Nie salah, tu salah... In the end, diri sendiri jugak susah... Adoiai!!! Cik mei-mei, stop complaining!!!! Macam orang tak bersyukur pulak!!! Tp.... tak salah kan nak meluahkan perasaan???

Mana nak carik amount yang banyak cam tu??? HuhuhuhuhhuuuuuuuuWwaaaaaaa!!!! >o<

0 comments: