CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Thursday, March 18, 2010

Dmana dia, anak kambing saya???

Hahaahaa.... weird title huh!!! sebenarnya, tak ada apa pe maksud tersirat or tersurat pun!! Tak tau nak update apa?? So, begitulah nan ceritanya!!!

Ohh... Nak dijadikan cerita, kenapa manusia senang jadi confuse?? "especially me!!'' Susuhnya nak buat keputusan!!! Hard to appreciate precious thing.... Till one day, when we lose it, barulah nak rasa menyesal la.... sedih la..... Time tu lah nak nangis-nangis la....!! Frust menonggeng la.... Insaf untuk seketika la.... Ish ish ish!!! But what to do??? Lumrah manusia memang cam tu!!! But this time, I really hope that diri ini, tak akan membuat keputusan hanya mengikut hati dan perasaan semata-mata!!! Cik shkin, berfikirlah sebelum membuat sesuatu perkara itu!!!

Love me, Love me not!!! HAhaha..... Giler!!! Perasaan je!!! Hurm.... Real hope boleh meluahkan segala-galanya di sini..... Tapi memang tak boleh la kan!!! Gila ap!!! Hurm.... nevermind... Biarlah ia menjadi rahsia hati ku untuk selamanya.... But ya!!! Im really reallu sorry... Sorry for everything that i did!!!Bak kata britney, ''Opss... i did it again!!'' *sigh* Please God, don't punish me!! Im just a normal human being that will do some stupid mistake sometimes!!! A millions of sorry!!! Nothing i can do.... It just.... Too late...... :( Sorry........

0 comments: