CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Monday, March 29, 2010

House "War"

Ergh.... That all i can describe my situation now!!! All messed up and feel so annoying!!! do not know what shall i do!!! Everything seems not ok.... quarrel here and there... Yelling and shouting!!! Huuu.... so so upset..... :( Don't feel like going home now.......................................

Friday, March 26, 2010

.....????........

Still tak de bahan nak update... Bosannya!!!! Hurrmmmm... The most importantly.... Perasaan mula bergoyah... Mengapa dan bagaimanakah??? What shall i do??? Hate to feel this way.... Hate it when it happened!!!!

SPEECHLESS...................................................................................................................................................
............................................................................................................................................................................

Thursday, March 18, 2010

Dmana dia, anak kambing saya???

Hahaahaa.... weird title huh!!! sebenarnya, tak ada apa pe maksud tersirat or tersurat pun!! Tak tau nak update apa?? So, begitulah nan ceritanya!!!

Ohh... Nak dijadikan cerita, kenapa manusia senang jadi confuse?? "especially me!!'' Susuhnya nak buat keputusan!!! Hard to appreciate precious thing.... Till one day, when we lose it, barulah nak rasa menyesal la.... sedih la..... Time tu lah nak nangis-nangis la....!! Frust menonggeng la.... Insaf untuk seketika la.... Ish ish ish!!! But what to do??? Lumrah manusia memang cam tu!!! But this time, I really hope that diri ini, tak akan membuat keputusan hanya mengikut hati dan perasaan semata-mata!!! Cik shkin, berfikirlah sebelum membuat sesuatu perkara itu!!!

Love me, Love me not!!! HAhaha..... Giler!!! Perasaan je!!! Hurm.... Real hope boleh meluahkan segala-galanya di sini..... Tapi memang tak boleh la kan!!! Gila ap!!! Hurm.... nevermind... Biarlah ia menjadi rahsia hati ku untuk selamanya.... But ya!!! Im really reallu sorry... Sorry for everything that i did!!!Bak kata britney, ''Opss... i did it again!!'' *sigh* Please God, don't punish me!! Im just a normal human being that will do some stupid mistake sometimes!!! A millions of sorry!!! Nothing i can do.... It just.... Too late...... :( Sorry........

Thursday, March 11, 2010

SEmAk seMak!!!

Otaku semakin semak!! Berserabut... Pening... Macam-macam la!!! Tension sangat!!! Kenapa kenapa dan kenapa??? The same old question keep on playing around my mind. So frustrated, so stress!!! This problem really driving me crazy!!!! Why does SHITS always happens in my life??

Orang selalu kata, bila Allah bagi dugaan kat kita, that's mean Dia masih sayangkan kita.... Setiap dugaan itu ada hikmah di sebaliknya!! But how i feel now is... so suffering... Seems like tak tertanggung segala bebanan nie.... Tp tu lah, Dia takkan bagi dugaan yang tak tertanggung oleh diri kita.... So, there's must be some way to solve the problems.

One by one, bagai sudah jatuh ditimpa tangga..... and what happened to me is, da la jatuh tangga, tergolek-golek, pas tu siap terhantuk kepala then baru ditimpa tangga!!! Hahaa.... Merepek jew kerja!! Bial otak da semak, semua kerja yang dibuat cam ad jew tak kena!!! Nie salah, tu salah... In the end, diri sendiri jugak susah... Adoiai!!! Cik mei-mei, stop complaining!!!! Macam orang tak bersyukur pulak!!! Tp.... tak salah kan nak meluahkan perasaan???

Mana nak carik amount yang banyak cam tu??? HuhuhuhuhhuuuuuuuuWwaaaaaaa!!!! >o<

Wednesday, March 03, 2010

Kasut Crocs ku!!!


Hahaha..... Finally!!! Two pairs of Crocs for me... Just for me..... Just bought it last week. Kinda happy, but too bad, cause it cost me too much!!! Haaa.... Bye bye pocket money.... :( It seems like i have to 'Diet' for this month!! Poor me... For the sake of this pairs of shoes, go go加油!!! 努力努力!!!