CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Saturday, June 01, 2013

Separuh hati pergi.....


Selalu rasa kehidupan ni sangat pelik. Apa yang kita nak, tak semestinya kita akan dapat dan apa tak yang kita tak nak, tak semestinya akan membawa keburukan kepada diri kita. 

1hb Jun 2013. Sekelip mata, sampai jua tarikh ini. Rasa macam baru semalam masuk tahun 2013. Sedar tak sedar, da separuh 2013 ni berlalu. Macam-macam berlaku. Terasa banyak sangat dugaan yang dapat kali ni. Mugkin selama ni diri ini terlalu bersenang sampai da terlupa kepada yang maha Esa, maka Dia  pun menurunkan semua cabaran ini, supaya diri ini sedar bertapa terhanyutnya salama ni.

Yeah ha, ruangan en.blog ni da jadi tempat luahan perasaan masa sedih pula. I'm sorry blog. I only remember you when ever i feel down and lonely. Rasa sangat terkilan. Seorang yang kita kenal selama ni, sayang and appreciate boleh jadi a strangers dalam satu hari je!!! Sekelip mata!!! Keklakar kan!!! Isn't it strange and funny!!! Mungkin memang salah sendiri. I'm the one one who choose this path, i'm the one who choose to things turns up this way. It's all about my own decision. It just me and myself. 

Really had it enough. Terasa terlalu berat untuk nak simpan dalam hati. Boleh ke pretend to be fine, and just just walked away like this?? Mungkinkah untuk hati ini sembuh dengan semua yang terjadi? It just hurt... So hurt..... Deep down inside me, im dying. Ya Allah, kuatkanlah hati ini untuk mengahadapi semua dugaan ini dengan tabah.

Now i now, memang dah sampai waktunya untuk lepaskan semuanya. Everything now is already past. So stand still and be strong. Saya percaya, there will be more happiness for me in future. Jangan pandang belakang!! Haha... Piere andre, tajuk cerita kamu tu memang sangat membantu!! :) Go shikin go!!! I can do it!!!Love u liza!!! Haha... *titiba*  

Thursday, May 09, 2013

Hello Kitty... Mewooowwww!!!

  

Oh my oh my..... Rasanya agak kelewatan untuk update berkaitan Promotion Hello Kitty kat McD ni.. Tapi tak kisah lah!! Walaupun setiap post mesti ada azam baru konon-konon nak rajin update blog, still in the end??? Habuk pun tak ada!!! Ish ish... Apalah nak jadi dengan budak ni??? 

K, back to our main topic... Yahooo.. Hello kitty kat McD!! Oh my!! Superbly excited nk collect semua.... :) 
 
So, this is it.. one more to go!! :)